NAŠE PRIČE

Domaćinctvo Vrhovac

Domaći sokovi za mališane u vrtiću “Sveznalica”

Naši prijatelji, Predškolska ustanova “Sveznalice” u cilju jačanja imuniteta mališana i podrške domaćoj proizvodnji je prvi vrtić i produženi boravak u Banjaluci, u kome će djeca konzumirati domaće 100% prirodne sokove našeg domaćinstva.

Saradnja je nastala prepoznavanjem zajedničkih vrijednosti zdravlja djece i lokalnog partnerstva kao jedna pozitivna priča.

“Iz uloge preduzetnice i vlasnice vrtića, zadovoljstvo mi je što smo partnerstvom sa Domaćinstvom Vrhovac omogućili da djeca u vrtiću imaju zdravo osvježenje koje doprinosi jačanju imuniteta i opšteg zdravlja. Sveznalice su vrtić koji je usmjeren na kvalitet, zadovoljstvo djece i roditelja. A svakako dodatna vrijednost je što kupujemo domaće proizvode i umrežavamo lokalni vrtić i proizvodnju.

Svakodnevno kupujemo sokove i naš izbor trebaju biti domaći prirodni sokovi. A mogućnost kupovine putem web shop-a Domaćinstva Vrhovac omogućilo mi je jednostavnu kupovinu omiljenog 100% prirodnog sokova od jabuke I kruške.”. istakla je Ruža Lukić, vlasnica Predškolske ustanove “Sveznalice”

Briga o izboru namirnica koje će se davati djeci, prostrane prostorije i dvorište sa igralištem za djecu samo su neke od bitnih prednosti vrtića.

U nastavku pogledajte kako izgleda i unutrašnjost “Sveznalice”

Domaći sokovi Vrhovac u vrtiću Sveznalica
Domacinstvo Vrhovac sokovi i vrtić Sveznalica
Domacinstvo Vrhovac sokovi i vrtić Sveznalica
Domacinstvo Vrhovac sokovi i vrtić Sveznalica
Domacinstvo Vrhovac sokovi i vrtić Sveznalica

Drage mame, vrtić uskoro počinje sa radom i prijave su u toku.

Za više informacija posjetite sajt http://sveznalice.info/upis/

Vjerujemo da će ovo biti dugotrajno partnerstvo i daće mališani uživati u sokovima i tako jačati svoj imunitet.